maanantai 26. syyskuuta 2016

Tiedustelu poliisijohtaja Sauli Kuhalle



Poliisijohtaja Sauli Kuha

Sent: Monday, September 26, 2016 8:20 PM

Subject: tiedustelu

Poliisijohtaja Sauli Kuha

Tiedustelu
Tämä ei ole tutkintapyyntö eikä kantelu, vaan tiedustelu.

Apulaisoikeuskansleri totesi, että ylimpien laillisuusvalvojien ratkaisukäytännössä on vakiintuneesti katsottu viranomaisen neuvontavelvollisuuteen kuuluvan, että viranomaisen ja viranhaltijan on vastattava toimivaltaansa kuuluvaan asialliseen ja riittävästi yksilöityyn tiedusteluun kohtuullisessa ajassa.
Tiedusteluihin vastaaminen
Diaarinumero:OKV/1063/1/2010
Antopäivä: 14.11.2012
Ratkaisija: Apulaisoikeuskansleri

Tiedustelen Teiltä asia nro 1, että miksi poliisi ei löytänyt rikoksia PR-talojen konkurssivyyhdessä, vaikka rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa?
Tapahtumien taustat ja todistusaineistot


Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun


Tiedustelen Teiltä asia nro 2, että miksi poliisi ei löytänyt rikoksia
Jumalisjärven Lohen ja Paavo Heikkisen asioissa? Miksi poliisi suojelee varatuomareiden Vesa Juntunen ja Mikko Kovalainen toimintaa? Miksi he eivät ole joutuneet vastuuseen teoistaan, vaan syyttömät ovat joutuneet kärsimään valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä?


Tiedustelen Teiltä asia nro 3, että miksi poliisi ei ole löytänyt rikoksia
Konekersantti Oy:n jutussa?

Tiedustelen Teiltä asia nro 4, että miksi poliisi ei ole löytänyt rikoksia Heino Ylitorven asiassa, vaikka pankinjohtaja tunnusti tekonsa käräjäoikeuden istunnossa, jossa pankki hävisi juttunsa? Todellinen syyllinen on siis pankinjohtaja. Kävin erään toisen pankinjohtajan luona Heino Ylitorven asiakirjojen kanssa ja tämä suuremman pankin pankinjohtaja totesi, että hän ei olisi ryhtynyt ajamaan yritystä konkurssiin, jos olisi ollut Himangan Osuuspankin johtaja.



Tiedustelen Teilta asia nro 5, että miksi poliisi ei ole löytänyt rikoksia Rahjan saariston Natura-Life-asiassa, vaikka todistusaineisto on kiistaton?



Onko Teillä poliisijohtaja Sauli Kuha uskonnollinen vakaumus?
Ylivieskan poliisi Raimo Ollilla on jättänyt kaikki rikokset tutkimatta minun asioissani ja hänellä on uskonnollinen vakaumus. En voi välttyä ajatukselta, että uskonnollisella vakaumuksella on erittäin suuri vaikutus rikostutkinnoissa. Poliisi suojelee poliisia eli hyvä-veliverkosto toimii.

Lestadiolainen värisuora

Pyydän vastauksia näihin kysymyksiin apulaisoikeuskanslerin määrittelemän kohtuullisen ajan kuluessa. Jos poliisi on saanut tietoonsa rikoksen tai rikoksia niin pyydän toimimaan lain mukaisesti.

Kalajoella 26.09.2016

Ystävällisin terveisin
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuutettu




Ei kommentteja: